Despre Noi

Compania

T&T Web Services este o companie americana cu sediul in Brooklyn, New York. Datorita unui portofoliu de clienti in continua crestere, T&T Web Services se extinde rapid si isi dezvolta portofoliul de servicii. Pentru aceasta avem insa nevoie de ajutorul dvs. Daca aveti intrebari, propuneri sau sugestii, dorim sa le aflam si noi. Scrieti-ne un mail la “email address here” sau sunati-ne la 0733 75 88 90.

Echipa

Ruslan Bershtein – Director. Supervizeaza personal managementul fiecarui cont pentru a se asigura de indeplinirea in bune conditii a obiectivelor clientului.

Bob Weinstein – Editor-sef, administrator si vicepresedinte. Este autorul a 13 carti si a primei rubrici de tehnologie publicate la nivel national de marile cotidiene din Statele Unite. Bob este celebru si pentru activitatea sa in stabilirea unor standarde pentru continutul web. La un loc cu crearea unor concepte de continut pentru zeci de site-uri, si-a castigat respectul prin realizarea tehnica a multor site-uri, precum: TechRepublic, CareerBuilder, Brainbuzz, ITWorld, Gantthead etc.

Lucinda Blumiwitz – Coordonatoare/manager Senior pe domeniul Web concept

Jack Kaminsky – Senior Programator

Boris Benofki – Strateg SEO

Oscar Weinstein – Chief Officer pe domeniul Relaxare

Filozofia

Simpla si bazata pe principiile testate si dovedite de buna conduita si etica in afaceri. Cand explicam clientilor nostri serviciile oferite, subliniem clar ca nu exista costuri ascunse.  Totul este descris in clar intr-un contract scris, care defineste scopurile noastre, serviciile oferite si costurile acestora.

Spre deosebire de competitorii nostri, noi nu facem promisiuni pe care nu le putem indeplini. Nu ascundem nimic. Obiectivele noastre sunt aceleasi cu obiectivele clientilor nostri. Si anume, ne dorim si noi, ca si ei, sa ne dezvoltam si sa avem profit. Dar nu putem face asta decat impreuna cu clientii nostri. Succesul nostru vine doar din succesul clientilor nostri. Este, pe buna dreptate, un parteneriat egalitarian. Nu incape nicio indoiala.

Inca de la inceput explicam clientilor nostri ca nu exista succes instant. Le datoram enorm firmelor de web-design care promit lucruri ametitoare, cer onorarii exorbitante si apoi ajung sa nu livreze nimic din ce promit. Datorita lor, noi economisim mii de dolari din costurile cu publicitatea.

Clientii nostri afla de la prima intalnire, inainte de a semna un contract si de a plati vreun cent, ca transformarea unui website intr-o masina de facut bani se intampla in urma unei intregi proceduri prin care se creaza un site flexibil si adaptabil care poate fi promovat printr-un program de durata care poate fi monitorizat, ajustat si adaptat variabilelor pietei. Este un proces care implica efort si profesionalism, atat din partea noastra cat si a clientilor nostri.

Dar, nucleul afacerii noastre este pachetul complet de servicii oferite, creativitatea si preturile accesibile.

Clientii nostri pot confirma ca, colaborarea cu specialistii in web-design ai T&T Web Services reprezinta o experienta incitanta si mai ales profitabila.

Ca expert in web-design, cu experienta in toate aspectele legate de dezvoltarea si procesul de creatie, de la simpla schita preliminara pana la programele SEO strategice si personalizate, stiu ce inseamna sa construiesti un site de succes. Pentru atingerea acestui obiectiv, am adunat o echipa de elita, formata din cei mai buni profesionisti din domeniu.

Ruslan Bershtein CEO si Presedinte, T&T Web Services